FAQs

Tukaj so nekatera pogosto zastavljena vprašanja:

V: Iz katerih materialov so izdelani vaši lončki?

O: Naši lončki so izdelani iz različnih materialov, vključno s keramiko, porcelanom, steklom in nerjavnim jeklom. Vsak opis izdelka na naši spletni strani ali v trgovini bo navedel material lončka.

V: Ali so vaši lončki primerni za pomivalni stroj in mikrovalovno pečico?

O: Večina naših lončkov je primernih za pomivalni stroj, vendar se priporoča ročno pomivanje, da se podaljša življenjska doba izdelka. Lončki, primerni za mikrovalovno pečico, bodo označeni kot taki v opisu izdelka.

V: Ali lahko prilagodim lonček s svojim dizajnom?

O: Da, ponujamo storitve tiskanja po meri na lončkih. Obrnite se na nas, da razpravljamo o podrobnostih vašega dizajna in naročila.

V: Ali ponujate popuste pri večjih naročilih?

O: Da, ponujamo popuste pri večjih naročilih. Za več informacij nas kontaktirajte.

V: Ali lahko vrnem ali zamenjam lonček, če z njim nisem zadovoljen?

O: Da, imamo politiko vračila in zamenjave za naše izdelke. Prosimo, preverite našo politiko na naši spletni strani ali nas kontaktirajte za več informacij.

V: Koliko časa traja dostava?

O: Časi dostave se lahko razlikujejo glede na vašo lokacijo in izbrani način dostave. Standardna dostava običajno traja 3-5 delovnih dni znotraj SLO, mednarodna dostava pa lahko traja dlje.

V: Ali ponujate darilno embalažo ali darilne kartice?

O: Da, ponujamo storitve darilnega pakiranja za dodatno plačilo. Prav tako ponujamo darilne kartice, ki jih lahko kupite v trgovini ali na spletu.

V: Katere načine plačila sprejemate?

O: Sprejemamo različne načine plačila, vključno s kreditnimi/debetnimi karticami, PayPal in Apple Pay.